Ludovic Orban: Ce se întâmplă la Timişoara depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei

Ludovic Orban: Ce se întâmplă la Timişoara depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban spune că situația alegerilor de la PNL Timișoara “depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei”.

Întrebat despre contestaţia făcută de PNL Timiș la comisia de arbitraj, Orban a declarat că a fost stabilit completul și urmează să fie programat dosarul.

Ce se întâmplă la Timişoara depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei. Să suspenzi 18 membri ai unei organizaţii pare, aşa, ca o formă de execuţie publică, eu nu îmi aduc aminte în istoria PNL, cu atât mai puţin în Timişoara, noi să ne fi confruntat cu o asemenea situaţie. Eu le-am spus tuturor colegilor mei să se adreseze Curţii de onoare şi arbitraj şi am convingerea că judecătorii, practic, cei care sunt în Comisia de arbitraj vor anula toate hotărârile abuzive care nu au nicio legătură cu prevederile statutare”, a afirmat Orban, la news.ro.

În 3 iulie, când au avut loc alegerile din PNL Timișoara a izbucnit un scandal monstru între cele două tabere, Raul Ambruș și Cosmin Tabără.
 Până la judecarea contestaţiei, la nivelul organizaţiei PNL Timişoara a fost numit un Birou Politic Interimar care are sarcina de a reface baza de date cu membrii, dar și “executarea” taberei Ambruș. Astfel, la ultima ședință a BPL interimar a PNL Timișoara, marți, s-a decis suspendarea a 18 membrii. De asemenea, BPL interimar a votat suspendării calităţii de membru pentru Raul Ambruş și a deputatului Claudiu Chira.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *