Lucrarile de pe str. Lidia nu se termina pana la venirea iernii. Care este motivul

Lucrarile de pe str. Lidia nu se termina pana la venirea iernii. Care este motivul

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Planurile Primăriei Timișoara au fost date peste cap. Reprezentanții municipalității intenționau să finalizeze lucrările de extindere la patru benzi a străzii Lidia până la venirea iernii, dar cel mai probabil acest lucru nu va fi posibil, a declarat, vineri, 16 octombrie, Nicolae Robu, încă primarul în funcție al Timișoarei, în timpul ședinței extraordinare a Consiliului Local Timișoara.

Și asta pentru că, susține Robu, mai este nevoie de realizarea unor lucrări în plus, de către societatea Colterm.

Aș vrea să îmi exprim regretul că nu a putut intra la vot și o temă legată de lucrările de pe str. Mareșal Constantin Prezan. Domnul director general Culiță Chiș a fost la mine cu puțină vreme înainte de ședință să-mi spună că tocmai a primit inexplicabil, din punctul lui de vedere, un aviz negativ de la serviciul juridic. Era vorba de efectuarea unor lucrări de către Colterm pe acel șantier, unde știți că sunt lucrări ample în derulare. Noi am fi vrut să asigurăm toate condițiile pentru a se încheia lucrările pe acel prim tronson atacat până la venirea iernii. Dacă Colterm nu poate intra să facă aceste lucrări, în absența unei hotărâri de consiliu local, atunci e cam clară treaba, că va veni iarna și acolo va fi tot șantier și e păcat de chinul pe care îl au de suportat atâția și atâția oameni“, a declarat Nicolae Robu.

Lucrările de modernizare a străzii Lidia au început în vara acestui an, fiind efectuate de către firma Strabag. Valoarea investiției se ridică la peste 40 de milioane lei, banii fiind alocați din bugetul local al Primăriei Timișoara.