Lucrări Aquatim la început de săptămână în Timișoara și câteva localități din Timiș

Lucrări Aquatim la început de săptămână în Timișoara și câteva localități din Timiș

- in Locale, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că luni, 20 mai, între orele 8-16, se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la blocurile din zona UMT și magazinul Profi, iar la firma TRW presiunea va fi scăzută.

De asemenea, în zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, pe 20 mai, între orele 9-14,se va opri apa în Nițchidorf, iar pe 21 mai, între orele 9-14, presiunea va fi scăzută în Nițchidorf și Șipet. Pe 22 mai, între orele 9-14, se va opri apa în Blajova, iar în același interval orar presiunea va fi scăzută în Tormac. Pe 23 mai, între orele 9-14, presiunea va fi scăzută în Blajova, iar în perioada 20-24 mai, zilnic între orele 9-17 se va opri apa în Liebling.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, spun reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *