Lotul pentru retur, staff-ul tehnic și conducerea ACS Poli Timișoara

Lotul pentru retur, staff-ul tehnic și conducerea ACS Poli Timișoara

- in Locale, Sport, Stiri
0

Miercuri, 4 martie, ACS Poli Timișoara a organizat o conferință de presă, la Hotel Reghina, la care a fost prezent întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic, și conducerea lui Poli Timișoara.

Primul care a luat cuvântul a fost administratorul special Petre Mușat: „Nu vreau să-mi aduc aminte de ce s-a întâmplat în trecut, mă concentrez la prezent, iar până în vară vrem ca acest club să scape de retrogradare. Vreau să urez sportivilor noştri mult succes, atât celor noi, cât şi celor vechi, căci ne aşteaptă un program infernal. Am adus nouă-zece jucători cu experienţa primelor trei ligi, iar chiar dacă ne este foarte greu, salvarea nu este un obiectiv imposibil de realizat. Totodată, îmi doresc să accentuez faptul că aproape toţi jucătorii care au plecat de la Poli, au plecat sub formă de împrumut, iar ei sunt valoroşi pentru acest club”.

Antrenorul principal Silviu Bălace a discutat despre pregătirea din această iarnă: „Ne-am adunat destul de greu, dar am reuşit să ne regrupăm şi ştim că ne aşteaptă un retur foarte dificil. Am făcut o pregătire bună, pe plan local, cu câte un antrenament pe zi. Majoritatea jucătorilor au răspuns pozitiv la aceste antrenamente, asta s-a văzut şi în jocurile amicale, unde dincolo de câteva dezamăgiri, am reuşit să arătăm bine ca posesie a mingii, ca agresivitate. Jucătorii nou-veniţi, deşi sunt unsprezece, s-au integrat destul de bine în sistemul nostru, graţie experienţei pe care o au. Ne dorim să jucăm un fotbal energic şi pozitiv, acest spirit de a juca cu inima a lipsit pe alocuri. Aş vrea să dezvoltăm un joc spectaculos, dar nu ne aşteaptă meciurile, ne trebuie neapărat puncte. Cred că toată lumea a înţeles mesajul pe care l-am transmis, că ne-am asumat venirea la această echipă şi că nu se va plânge nimeni de situaţia actuala. Suntem puţini, dar suntem puternici, suntem ambiţioşi. Trebuie să ieşim din această zonă a clasamentului care nu ne face cinste, căci suntem Poli şi toată lumea ne judecă prin prisma acestui fapt”. Aşadar, pe lângă noutăţile din lot, clubul a completat şi staff-ul tehnic, căci Gyuri Stoianov va ocupa poziţia de antrenor cu portarii -a explicat Levente Balint.

Lotul echipei ACS Poli pentru retur este următorul:
Portari: M. Gakos (Ghiroda), Popeţ , Cr. Toma (Topolovăţu Mare),
Fundaşi: Bilia (Dumbrăviţa), Foca (Dumbrăviţa), R. Popa, Plută (LPS Banatul), Rosenblum (Cermei), Turdean
Mijlocaşi: M. Călin (Cermei), Daminuţă (Virtus Cupello), Dincă, Dorobanţu, Mitre, Iseini, P. Peter (Luceafărul Oradea), Românu, Sporin
Atacanţi: Buzdugan (Maşloc), Daminescu, Sevici, M. Staicu (Ripensia), Toboşaru
Antrenor principal: Silviu Bălace
Antrenor secund: Răzvan Ionilă
Antrenor cu portarii: Gheorghe Stoianov
Organizator de competiţii: Csaba Peter