Locatarii blocului evacuat din Calea Șagului se pot întoarce în apartamente

Locatarii blocului evacuat din Calea Șagului se pot întoarce în apartamente

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Autoritățile locale s-au mobilizat marți seara. Astfel că, persoanele evacuate dintr-un bloc de pe Calea Șagului au fost cazate peste noapte la un hotel. La parterul blocului a avut loc o acțiune de dezinsecție, iar un miros înțepător a ajuns în unele apartamente.

“În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, s-au detectat substanțe periculoase în spațiul comercial unde s-a efectuat dezinsecția. La verificarea documentelor întocmite în urma dezinsecției, s-a constatat că a fost folosit un insecticid CY10. În continuare se lucrează pentru ventilarea spațiilor, urmând a se efectua alte măsurători”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Miercuri dimineață, s-au reluat operațiunile de detecție monitorizare CBRN la imobilul din Calea Șagului, atât în scara blocului cât și în spațiul comercial, nemaifiind detectate substanțe toxice în aer.

“Astfel, începând cu ora 07:00, locatarii se pot întoarce în siguranță în locuințe, cu recomandarea de a ventila spațiile”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *