Loc de servit masa ca-n Occident la un liceu de elită din Timișoara. Elevii pot plăti doar cu cardul FOTO

Loc de servit masa ca-n Occident la un liceu de elită din Timișoara. Elevii pot plăti doar cu cardul FOTO

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

La Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara va fi inaugurat un loc de servit masa ca-n Occident. Asta după ce fosta cantină a școlii a fost renovată. Așadar, elevii vor putea cumpăra doar produse sănătoase, în cadrul unei noi locații intitulată „Peda Fresh Corner”.

Spațiul fostei cantine a școlii a fost renovat și reamenajat după un concept occidental (celebra cafeteria) menit să corespundă cerințelor moderne de: organizare ergonomică a spațiului, de alimentație sănătoasă dar și nevoii de socializare. Astfel, Peda Fresh Corner poate găzdui aproximativ 70 de persoane și oferă un meniu variat și echilibrat, gândit de un nutriționist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar și pentru a-i ajuta să se concentreze la școală. Atât elevii cât și personalul școlii pot servi produse sănătoase și delicioase preparate de noi (salate, sandwichuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de protocale, ceai, etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiții de igienă maximă pornind chiar de la modul de plată, și anume doar cu cardul”, a afirmat Claudia Muntean, directorul Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a explicat că această locație este unică în România.

Este ceva unic în România! În țările europene au, la noi, sigur nu! Cu cardul, telefonul, copiii pot achiziționa produse bio, sucuri naturale”, a precizat Danielescu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *