Liviu Dragnea nu stie sa numere! Cati primari din PSD Timis au lipsit la alegerile de vineri?

Liviu Dragnea nu stie sa numere! Cati primari din PSD Timis au lipsit la alegerile de vineri?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
PSD Timiș a reintrat în atenția conducerii centrale a partidului. De data aceasta chiar președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, de la Reșița, un atac la adresa social-democraților timișeni, din care reiese că alegerile organizate vineri, 1 martie, s-au făcut peste capul său, drept dovadă că nu a participat la Conferința Extraordinară de la Timișoara.
Liviu Dragnea a spus că peste 20 de primari din Timiș nu au dorit să fie organizate alegeri, ci au solicitat amânarea lor și ca urmare nu au participat la Conferința Extraordinară. Surse din PSD Timiș ne-au declarat că nu este vorba despre 20 de primari care ar fi lipsit, ci de 11. Dintre care cinci motivat, iar restul de șase se află sub comanda tandemului Marcel Muia, primarul din Cheverșu Mare și Sabin Bociu, primarul din Jebel.
Președintele Partidului Social Democrat din România și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a aflat sâmbătă, 2 martie, la Reșița, pentru a asista la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Caraș-Severin. Acesta a fost însoțit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.