Liniile de autobuz STPT ce leaga Timișoara de Șag și Sânmihaiu Român vor fi prelungite

Liniile de autobuz STPT ce leaga Timișoara de Șag și Sânmihaiu Român vor fi prelungite

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Două linii de autobuz care asigură legătura dintre Timișoara și comune vor fi prelungite de luni, 9 septembrie. Este vorba despre liniile metropolitane de autobuz M36 și M46 care asigură legătura dintre oraș și comunele Sânmihaiu Român și Șag.

Societatea de Transport Public Timișoara și primăriile celor două comune vin astfel în întâmpinarea elevilor care folosesc aceste linii pentru a se deplasa spre școlile din Timișoara.

Traseul și graficul vor fi modificate de luni, 9 septembrie, după cum urmează:

Traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la orele 06:40 din Sânmihaiu German, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la orele 07:21. Pentru a transporta elevii spre localităţiile Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:40, cu sosire la Sânmihaiu German (capăt de linie) la orele 15:21.
Traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la orele 07:00 din Şag, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la orele 07:37. Pentru returul spre localitatea Şag, linia M36 va avea o cursă cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:05, cu sosire la Şag (capăt de linie) la orele 14:40.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *