Liderul ţiganilor din Lugoj, fostul şef al IPJ Timiş şi comisarul Dumitru Pavel, REŢINUŢI. De ce sunt acuzaţi

Liderul ţiganilor din Lugoj, fostul şef al IPJ Timiş şi comisarul Dumitru Pavel, REŢINUŢI. De ce sunt acuzaţi

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

În judeţul Timiş, unii poliţişti sunt mână în mână cu ţiganii. În această noapte, fostul şef la Poliţiei Timiş, Sorin Muntean, comisarul şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Timiş, comisarul şef Dumitru Pavel, dar şi liderul ţiganilor din Lugoj, Iulian Boţ, zis “Viscol”, au fost reţinuţi timp de 24 de ore.

Astăzi, cei trei vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Comisarul şef Dumitru Pavel este acuzat de luare de mită, iar Sorin Muntean de luare de mită şi instigare la dare de mită. Cei doi poliţişti din Timişoara sunt acuzaţi că ar fi intervenit în favoarea lui Iulian Boţ într-un dosar, după ce au primit şpagă.

Vă reamintim că ieri, procurori din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au făcut 13 percheziţii în judeţul Timiş, una dintre ele fiind la sediul IPJ Timişp, dar şi la două palate ţigăneşti din Lugoj. Totul într-o cauză penală privind infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, în 2015.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *