Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a făcut “samsar de terenuri” pe Alin Nica

Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a făcut “samsar de terenuri” pe Alin Nica

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Liderii PSD de la nivel național au fost prezenți joi, 17 septembrie, în vizită la Timișoara, dar și în județul Timiș. Este vorba despre Marcel Ciolacu, președinte PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, Paul Stănescu și Vasile Dâncu, secretar general și președinte al Consiliului Național al PSD. De asemenea, au fost prezenți și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis și președintele CJT, Călin Dobra.

Întrebat dacă mizează pe un scor bun în Timiș, la alegerile locale și la cele parlamentare, Marcel Ciolacu nu s-a abținut să nu-l facă “samsar de terenuri” pe contracandidatul lui Călin Dobra. S-a referit la Alin Nica (PNL) chiar dacă nu i-a pronunțat numele.

Cum spune președintele României să vorbim pas cu pas. Întâi avem alegeri locale. Eu sunt ferm convins că în județul Timiș și în Timișoara vom avea un scor bun. Avem candidați, mi i-a prezentat domnul Grindeanu, și specialiști și tineri, nu traseiști, nu penali, nu cum are cum are contracandidat domnul Călin Dobra, care a fost un modest în prezentare, având un mandat de excepție administrativ, are un contracandidat acum implicat până-n gât de retrocedări. Depinde ce vor timișenii. Doriți un om cu experiența administrativă pe care a dovedit-o sau vă trebuie un samsar de terenuri președinte de Consiliu Județean“, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Vizita liderilor PSD a continuat la Giarmata, Dumbrăvița și Giroc pentru lansarea candidatului la primărie, Ionel Toma.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *