Licitaţia pentru lărgirea Pasajului Popa Şapcă contestată

Licitaţia pentru lărgirea Pasajului Popa Şapcă contestată

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu se aştepta ca şi licitaţia pentru lărgirea Pasajului Popa Şapcă să fie contestată, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul licitaţie pentru lărgirea Pasajului Jiul. Aşa s-a şi întâmplat. Licitaţia a fost contestată în ultima zi.

„Ieri a expirat perioada de zece zile de depunere a contestaţiilor la licitaţia pentru execuţia Pasajului Popa Şapcă şi fix după reţeta care s-a practicat la Jiul, s-a depus contestaţie. Întâmplător, dar fără relevanţă, subcontractor la firma Moni Impex care a depus contestaţia e Tehnocer. Deci PSD nu are nici o implicare că aşa spun unii, care nu au voie să spună altceva că nu îşi mai primesc ce îşi primesc. Deci iată, ce vreţi mai clar de atât? În a zecea zi din nou, în ultimele minute. Nu e rea voinţă? Nu este boicot? Eu tot aştept să văd că instituţiile specializate ale statului intervin şi dau în vileag aceste structuri mafiote, aceste grupuri de interese politico-economice, care au făut atâtaşi atâta rău ţării”, a spus, marţi, primarul Nicolae Robu.

Conform edilului şef, firma care a contestat licitaţia esteo firmă din Iaşi şi care cere acelaşi lucru ca la licitaţia de la Pasajulu Jiul.

„Cred că au contestat aceeaşi care au contestat şi la Jiul. O firmă din Iaşi şi evident că putem să facem foarte multe suspiciuni privind relaţia dintre proiectant şi executant. Dar nu suntem organe de anchetă şi nu avem nici prerogativele şi nici perceperea să clarificăm noi cum stau lucrurile. (…). Dar e normal să fi boicotat de jumătate de an aproape la orice lucrare, de când aînceput să miroase a alegeri. Tehnocer (firma de la licitaţia pentru Pasajul Popa Şapcă) a venit ca şi partener firmei Moni Impex, are o parte din lucrare subcontractată. Important este că o firmă a depus contestaţie şi că întâmplător, unii zic fără nici o relevanţă, este implicată în oferta respectivă şi firma pesedistă până în măduva oaselor, mai bine zis până în fiecare celulă din oase. Acelaşi lucru ca la Jiul adică se cere descalificarea tuturor şi reluarea licitaţiei, după ce s-a parcurs inclusiv etapa de licitaţie electronică”, a mai spus primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *