Liceenii din clasele XI –XII sunt invitaţi să descopere Universitatea Politehnica Timișoara

Liceenii din clasele XI –XII sunt invitaţi să descopere Universitatea Politehnica Timișoara

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru 650 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a, în cadrul celei de a doua ediții a evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, ca urmare a succesului înregistrat de prima ediție a manifestării, organizată în primăvara anului 2014. Elevii vor avea șansa să descopere mediul universitar tehnic timișorean și universitatea în cadrul căreia și-ar putea construi o carieră de succes.

Aniela Sălăjan a explicat că „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” va avea loc în perioada 27-29 martie și are ca obiective principale informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în vederea asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientării lor către o carieră de succes.

Cei peste 650 de elevi, însoțiți de cadre didactice, vor avea oportunitatea să descopere campusul şi infrastructura UPT, oferta de studii a universității și vor putea să-și testeze cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Construcții și  Facultatea de Management în Producție și Transporturi. De asemenea, vor avea ocazia să interacționeze cu studenții și să descopere Timișoara. Această acţiune se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de tradiţie şi prestigiu academic, 95 de ani de la înfiinţarea Universităţii Politehnica Timişoara.

G.uptM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *