Legitimatiile consilierilor judeteni, gresite a doua oara

Legitimatiile consilierilor judeteni, gresite a doua oara

Legitimațiile consilierilor județeni din Timiș, greșite pentru a doua oară. Consilierul județean PSD, Ioan Sorincău a atras atenția în plenul de astăzi că stema de pe legitimații este din nou greșită. Firma care s-a ocupat de legitimații a reușit performanța să le greșească pentru a doua oară.

Aș vrea să mulțumesc pentru legitimațiile pe care le-am primit astăzi, dar privind cu atenție constat că stema țării e total greșită. Lipsește coroana pe acvilă, capul de bour și acvila de dedesupt, din câmpurile 3 și 4 trebuiau să fie negre. E total greșită, ori nu poți să fi ditamai instituția publică  serioasă, Consiliul Județean și să pui pe legitimație o stemă care nu are nici… Am sesizat și la precedenta legitimație că stema era greșită. Acum prima dată poți să greșești, dar a doua oară să persiști în greșeală e chiar prostie“, a spus Sorincău.

Vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa spune că legitimațiile vor fi refăcute.

Bună observație domnule Sorincău pe documente avem stema care e corectă, pe legitimație într-adevăr este o eroare probabil firma care a…Rog colegii care s-au ocupat de aceste materiale să le refacă“, a spus Alexandru Proteasa.

Sursa foto: debanat.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *