Lege pentru fraieri, la Timisoara

Lege pentru fraieri, la Timisoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Weekend plin pentru polițiștii din Timișoara. Oamenii legii au verificat mai multe localuri, unde existau sesizări privind tulburarea liniștii publice pe timp de noapte, dar și o spălătorie. Atât localurile cât și spălătoria aveau activitatea suspendată.

Astfel, la spălătoria cu fise de pe str. Ctin Prezan s-a constatat că aceasta funcționa în continuare pe timp de noapte deși în urma sancțiunilor repetate s-a dispus suspendarea activității. Același lucru s-a constatat și în cazul unui club din Piața Traian, care nu respecta dispoziția de suspendare. Patronii au fost amendați cu câte 2000 de lei, însă cel al clubului a mai fost amendat și pentru tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte. Și un restaurant de pe strada Paul Chinezu a fost amendat pentru că nu deținea acord de funcționare.

Astfel de acțiuni au loc periodic pentru luarea măsurilor legale în cazul restaurantelor, teraselor, cluburilor etc care nu respectă legislația referitoare la deținerea de documente de funcționare, dar și pe cea privind ordinea și liniștea publică”, transmit rerezentanții Poliției Locale Timișoara.