Lecție cu drona din Ținutul Zimbrilor din Banat. Când are loc

Lecție cu drona din Ținutul Zimbrilor din Banat. Când are loc

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Un eveniment inedit va fi organizat în această săptămână. Asociația Însemne anunță că va lansa o nouă serie de lecții cu drona în cadrul proiectului inovator „Educație la Înălțime”. Aceste lecții multidisciplinare transmise gratuit către orice școală din țară au atras în primăvară profesori și elevi din peste 1000 de școli.

Prima lecție cu drona ”Educație la Înălțime” va fi transmisă live joi, 30 septembrie, de la ora 11.00, din Armeniș din Munții Țarcu, județul Caraș Severin. „Personajele principale ale lecției vor fi zimbru, ursul, lupul și alte animale sălbatice din Carpați, cu imagini spectaculoase și invitați surpriză. Tema lecției este viața terestră, care este obiectivul de dezvoltare durabilă nr.15. Lecția va fi susținută de Irina Constantinescu, coordonatoare a rețelei de profesori „Educație la înălțime”, profesoară de geografie la Eco-școala Cândești-Vale (județul Dâmbovița)”, au informat organizatorii.

Lecția va cuprinde un concurs cu un premiu tentant: un weekend în Măgura Zimbrilor, cu cazare într-o superbă căbănuță, cu mâncăruri sănătoase pregătite de gospodinele locului și cu un ghid de excepție, ranger-ul Matei Miculescu.

Lecțiile ”Educație la Înălțime” au și un canal propriu de YouTube, disponibil AICI, pe care vor fi transmise în direct lecțiile și vor fi postate toate materialele, promourile și filmele ce țin de proiect.

Lecțiile ”Educație la Înălțime” sunt realizate de către profesori dedicați din diferite părți ale țării și se adresează elevilor de vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Durează aproximativ 50 minute și sunt transmise prin YouTube Live, pe canalul dedicat Educație la Înălțime. Orice profesor poate să găzduiască transmisiunea în direct în clasă la discipline precum geografie, biologie, istorie, explorarea mediului, dirigenție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *