Laura Chindriș, consilier local ALDE: “Primarul Robu este un accident al democrației”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: “Primarul Robu este un accident al democrației”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș îl atacă pe primarul Nicolae Robu pe Facebook. Aceasta spune că edilul Timișoarei nu știe să-și respecte partenerii de dialog și lansează atacuri personale.

In iulie 2010, pe cand aveam doar 20 ani, am inceput procedura de infiintare a primei mele firme. A fost o experienta plina de provocari, inghesuita de birocratie, putine ore de somn, multe ore de lucru, multe decizii bune, si mai multe decizii proaste si lipsite de experienta, care au dus in final la un faliment, dar si la un bagaj generos in antreprenoriat.

Azi ma indrept catre 30 ani, cu o afacere total diferita fata de cea inceputa in facultate, dar cu o experienta in antreprenoriat si management, ce nu poate fi invatata din carti sau in scoala.

Nu am lucrat si nu lucrez cu statul, spre deosebire de dl Robu care toata viata a lucrat la stat si nu are nici cea mai mica idee ce inseamna antreprenoriat in Timisoara.

Mi se pare absolut jenat ca astazi, in Timisoara, primarul orasului nu stie sa isi respecte partenerii de dialog, iar in sedintele Consiliului Local, cand ii se dovedeste lipsa grosolana de management din cadrul primariei si grava bataie de joc la adresa timisorenilor, acesta lanseaza atacuri personale, ceea ce arata un caracter indoielnic care nu are nici cea mai mica legatura cu liberalismul, ca sa nu mai mentionez … bunele maniere.

Nu ma mir ca a ajuns primar. Democratia poate oferi si accidente. Ma mira insa pozitia ocupata in invatamantul superior…”, scrie Laura Chindriș pe pagina de Facebook.