Lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Dumbrăvița – Autostradă poate intra în execuție

Lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Dumbrăvița – Autostradă poate intra în execuție

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Lărgirea la patru benzi a drumlui Dumbrăvița – Auatostrada A1 poate începe. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a anunțat miercuri, 3 iulie, că instanța a admis contestația instituției la decizia C.N.S.C. prin care se cerea reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitației.

În perioada următoare putem semna contractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Acest fapt arată că ne-am făcut treaba în mod profesionist și am ales cele mai bune soluții pentru un proiect dorit și așteptat de foarte multă lume și care va ajuta enorm traficul rutier. Valoarea lucrărilor este de 52 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional”, a scris președintele CJT, Călin Dobra pe Facebook.

Proiectul „Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km. 12+975)” se va face pe două tronsoane, separate, unul în continuarea celuilalt. Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare în Dumbrăvița până la centura Timișoarei, iar cel de-al doilea tronson este cel de la Centura Timișoara la urcarea pe autostrada A1.