La un pas de TRAGEDIE, într-o şcoală din vestul ţării: un elev de 16 ani a încercat să se SINUCIDĂ, după ce iubita l-a părăsit

La un pas de TRAGEDIE, într-o şcoală din vestul ţării: un elev de 16 ani a încercat să se SINUCIDĂ, după ce iubita l-a părăsit

- in Educatie, Eveniment, Locale, Stiri
0
colegiul tehnic resita

Un elev de 16 ani, care învaţă la Colegiul Tehnic din Reşiţa, a considerat că nu mai are de ce să trăiască, după ce iubita l-a părăsit, motiv pentru care a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor. Astfel, în această dimineaţă, în jurul orei 08.00, elevul a sărit de pe fereastra unei săli de clasă a unităţii de învăţământ, aflată la etajul I.

Din fericire, adolescentul nu a păţit nimic, s-a ales cu doar câteva lovituri uşoare. Totuşi, a fost transportat la spitalul din Reşiţa pentru mai multe investigaţii medicale, iar apoi a ajuns la Timişoara, pentru a-i fi efectuat un control psihiatric amănunţit.

Diriginta elevului a povestit pentru Vest TV Reşiţa, că tânărul a recurs la acest gest pentru că ar fi avut probleme în dragoste. Dovadă stă şi un bileţel pe care elevul l-a lăsat, în care îşi ia rămas bun de la fata respectivă, dar şi de la familie. Diriginta băiatului a mai precizat că acesta era liniştit.

Poliţia, dar şi Inspectoratul Şcolar Caraş-Severin, au deschis o anchetă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *