La Timişoara se strâng lucruri pe care nu le mai foloseşti, care vor fi donate unor familii nevoiaşe

La Timişoara se strâng lucruri pe care nu le mai foloseşti, care vor fi donate unor familii nevoiaşe

- in Actualitate, Locale, Slider, Social, Stiri
0
campanie caritabila

Ce pentru noi este nefolositor, pentru alti oameni este aur!” – acesta este sloganul sub care se desfăşoară un eveniment caritabil, la Timişoara, la sfârşitul acestei luni. Locuitorii din capitala Banatului care au acasă lucruri pe care nu le mai folosesc şi care doar ocupă spaţiu sunt încurajaţi să nu le arunce la gunoi, ci să le doneze.

Lucrurile pot fi donate la Ambasada, miercuri, între orele 11.00 – 21.00, în cadrul campaniei “Donează ce nu foloseşti”, iniţiată de Asociaţia Social Activ.

Cu astfel de lucruri, donate de oameni de bine, am ajutat peste 1.200 de oameni din 23 de comunităţi defavorizate din România. Cu materiale educative şi cărţi am îmbogăţit opt centre educaţionale pentru copiii de la sate şi biblioteci şcolare. Donează ce ţie îţi este de prisos celor care nu au nici minimul necesar (îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă, alimente, rechizite, cărţi, mobilă, absolut orice nu mai utilizezi)”, transmit iniţiatorii campaniei pe Facebook.

Organizatorii îi roagă pe cei care doresc să se implice în acţiune să ambaleze produsele donate pe categorii, în saci menajeri sau cutii rezistente, închise bine, pentru a facilita transportul şi împărţirea lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *