La Timișoara se strâng, din nou, un milion de monede pentru realizarea spitalului copiilor bolnavi de cancer

La Timișoara se strâng, din nou, un milion de monede pentru realizarea spitalului copiilor bolnavi de cancer

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

La Timișoara se strâng în continuare bani pentru realizarea primului spital destinat copiilor din întreaga țară diagnosticați cu cancer. Oamenii inimoși sunt invitați și în ultima lună din acest an să facă un pic de sport, dar și să doneze monede pentru această unitate medicală.

“Continuăm campania de strângere de fonduri pentru construcția primului centru independent de oncologie si hematologie pediatrică din România. Pentru a realiza acest proiect, ne propunem să strângem, la nivel national, un milion de monede pentru Spitalul Copiilor. La prima ediție din Timișoara s-au adunat 266 de kilograme de monede, reprezentând 7.371,62 lei și 61,83 euro“, transmit pe Facebook organizatorii acțiunii “1.000.000 de monede pentru spitalul copiilor”.

Astfel, timișorenii sunt provocați să strângă cât mai multe monede și să vină cu ele la evenimentul care va avea loc în data de 3 decembrie, între orele 10.00 – 13.00, în Parcul Copiilor,

Organizatorii acțiunii spun că se dorește construirea primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrică din România, iar pentru acest proiect este nevoie de 80 de milioane de lei. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *