La Timisoara se pregateste un festival asemanator cu Untold

La Timisoara se pregateste un festival asemanator cu Untold

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

La Timișoara ar urma să se organizeze un festival asemănător cu celebrul Untold din Cluj-Napoca. Astfel, aleșii locali au votat luni, 21 septembrie, în ședința Consiliului Local Timișoara, un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea “protocolului de colaborare între Municipiul Timișoara și Untold SRL, în vederea realizării obiectivului de promovare a Municipiului Timișoara“.

Practic, din documentația care însoțește proiectul de hotărâre aflăm că se dorește organizarea unui eveniment cultural-artistic de renume național și internațional în Timișoara, începând cu anul 2022.

Cu scopul creșterii notorietății naționale și internaționale a Municipiului Timișoara ca destinație turistică și punct de atracție pentru vizitatori/turiști, în special în perioada desfășurării Festivalului, UNTOLD S.R.L. ne-a trimis o propunere de colaborare în vederea organizării unui eveniment cultural-artistic de renume național și internațional în Municipiul Timișoara, începând cu anul 2022. Credem că este utilă și binevenită această oportunitate privind organizarea evenimentului și dreptul de a utiliza brandul UNTOLD sau brandul afliaților săi, în scopul promovării Municipiului Timișoara ca destinaţie turistică pe plan intern şi internaţional prin promovarea brandului turistic local. De asemenea, pentru a promova identitatea oraşului este necesară organizarea de actiuni, evenimente culturale şi festivaluri care sunt instrumente de comunicare foarte puternice şi părţi esenţiale ale strategiei de marketing urban“, scrie în proiectul de hotărâre.

Festivalul ar urma să fie organizat în zona aeroportului utilitar Cioca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *