La Timișoara “Hoții” strigă “Hoții”

La Timișoara “Hoții” strigă “Hoții”

- in Locale, Slider, Stiri
0

Adrian Cireap angajat al studioului public de televiziune din Timișoara și-a pus singur cenușă în cap. “Afaceristul” sau “Pompierul” cum este cunoscut la TVR a protestat săptămâna de săptămână împotriva Guvernului Grindeanu scandând “jos hoții, Nu amnistiei, vă vrem la pușcărie, nu vă bateți joc de viitorul copiilor noștri”.

Până aici nimic ieșit din comun, oricine are dreptul la o opinie și poate scanda ce îl taie capul. La Cireap însa este o problemă de moralitate. Mai exact fostul pompier de la Radio Timișoara a avut, are și cel mai probabil va avea afaceri cu cei din PSD. Afaceri din care de câștigat are doar firma familiei, Cireap Blink Studio SRL. În ultimii ani Blink Studio condusă la început de Adrian Cireap, iar mai apoi de soția acestuia a reușit să dea marea lovitură, reușind să monteze zeci de panouri publicitare în localități conduse de edili PSD.

Așa se face că anual firma Blink Studio SRL încasează zeci de mii de euro de pe urma acestor panouri. Mai mult, în campaniile electorale PSD a plătit alți zeci de mii de euro firmei Blink Studio pentru reclamă pe panourile pe care compania le deține, multe dintre ele fiind amplasate și în prezent ilegal ( Comuna Sânandrei primar PSD).

În prezent Adrian Cireap este “realizator” doar pe hârtie la TVR Timișoara. Asta pentru că, de fapt, acesta nu prea dă pe la lucru decât în ziua în care trebuie să realizeze o emisiune. Spre exemplu, în campania din vara anului trecut, Cireap modera chiar și emisiuni politice, iar la câteva luni distanță acesta striga în gura mare în Piață Victoriei “Jos Hoții”. Culmea este că acești “hoți” au contribuit la bunăstarea familiei Cireap.

Sursa: gazetadinvest.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *