La Șag a avut loc prima dezbatere publică pe probleme de administrație

La Șag a avut loc prima dezbatere publică pe probleme de administrație

- in Administratie, Locale, Stiri
0

La Căminul Cultural din Șag a avut loc prima dezbatere publică a primăriei cu locuitorii pe probleme de administrație. Dezbaterea a avut loc la inițiativa primarului Flavius Roșu.

Scopul dezbaterii a fost necesitatea consultării locuitorilor în vederea elaborării bugetului localpe anul viitor, dar și colectarea problemelor comunității, a nevoilor locuitorilor. În prima parte, primarul Flavius Roșu a prezentat o radiografie financiară a bugetului local pe anul în curs și a perspectivelor financiare imediate. A fost prezentat proiectele puse deja în practică în această perioadă, cât și cele demarate de noua administrație. Problemele ridicate de către locuitori au fost legate de curățenie, circulația autovehiculelor în comună, canalizare, alimentarea cu apă, poliția locală, transport în comun, dar și cele cu caracter social legate de necesitatea unui dispensar sau a unui cămin de bătrâni.

“Angajamentul noii administrații este că aceste întâlniri să se permanentizeze, să devină un mod de lucru, asigurând astfel consultarea permanenta prin implicarea cetățenilor în decizii determinand astfel un climat de normalitate în administrație”, transmit reprezentanții Primăriei Șag.

Sursa foto: renasterea.ro