La revedere, Roxi! Discurs de rămas bun în plenul CJT

La revedere, Roxi! Discurs de rămas bun în plenul CJT

- in Locale, Slider, Stiri
0

Roxana Iliescu a participat joi, 21 iunie, la ultima sa ședință de Consiliu Județean. După ce și-a anunțat de câteva ori demisia pe Facebook din calitate de consilier județean și implicit de vicepreședinte al CJT, în urmă cu câteva săptămâni a fost și oficial. De acum, fostul vicepreședinte al instituției, a ținut un scurt discurs de rămas bun, cu lacrimi în ochi, joi, în plen.

Este ultima ședință de Consiliu Județean la care particip. Am pregătit un raport de activitate pe cei doi ani de zile cât am ocupat funcția de vicepreședinte. Totodată, vreau să vă mărturisesc că am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor și nu interesele obscure ale unui individ mediocru. Vă readuc aminte un eveniment nefericit petrecut în acest an, și anume momentul în care am fost nevoită să votez împotriva celui mai important proiect de hotărâre al consiliului, bugetul pe anul 2018. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei doi ani de zile”, a spus Roxana Iliescu.

La următoare ședință de CJ se va lua act de ordinul emis de prefect privind validarea postului de consilier județean, urmând ca PMP să-și desemneze propunerea.

Conform procedurii, în următoarea ședință de consiliu, adică în ședința ordinară din data de 27 iunie, vom lua act de ordinul emis de prefect și bineînțeles așteptăm din partea PMP înaintarea următoarei propuneri conform listei de candidaturi. PMP-ul va avea în prima fază postul de consilier județean din partea partidului, post care s-a eliberat. Cornel Sămărtinean a denunțat protocolul cu PSD semnat acum doi ani, ne-a și trimis în scris acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu vom purta discuții de a crea o majoritate la nivelul Consiliului Județean. Dar cel mai important lucru este faptul că cine va ocupa postul de vicepreședinte să fie clar conectat pe administrație, pe proiectele de dezvoltare a județului și nicidecum pe activitate politică”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Cât despre o altă propunere pentru postul de vicepreședinte din partea PSD, Dobra spune că  “la momentul la care vom face o alianță administrativă vom vedea foarte clar cine sunt propunerile și variantele. Deocamdată nu avem niciun fel de alianță, niciun fel de propunere”.

Sursa foto: Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *