La mulți ani, Poli! 98 de ani!

La mulți ani, Poli! 98 de ani!

- in Locale, Sport, Stiri
0

Miercuri, 4 decembrie 2019, a fost o zi specială pentru poliștii de pretutindeni, o zi în care și-au adus aminte mai mult ca oricând de nostalgiile pe care le-au împărtășit în alb-violet. Aceste trăiri au dat sensul a ce înseamnă Poli Timișoara pentru oraș, la 98 de ani.

Data de 4 decembrie este una simbolică, fiind cea la care, în 1921, a luat ființă, oficial, Societatea Sportivă Politehnica Timișoara, care, de-a lungul anilor, a devenit un simbol al orașului.

Astfel, în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale a UPT a avut loc un eveniment de suflet dedicat sportului, care a fost o componentă esențială a pregătirii studenților din Politehnica timișoreană, încă de la înființare. A fost sărbătoare și în acest an a unuia dintre cele mai de preț simboluri ale orașului, iubit și alintat de generații întregi de suporteri – POLI!

Pe lângă prezentarea istoriei și a tradiției sportive din UPT, în cadrul manifestării au fost abordate și unele aspecte de actualitate, printre care preluarea CSU Politehnica Timișoara de către UPT, proiectele de dezvoltare a bazelor sportive, vor fi prezentate ultimele trofee obținute de sportivi, vor lansate cartea „Olimpicii noștri” (autor Mihaela Popescu) și un album foto al Centrului de Copii si Juniori, dar și alte surprize pregătite de organizatori. Pe scurt, „Poli”, care va deveni, de-a lungul anilor, mai mult decât un simbol pentru societatea şi fotbalul timişorean.
La mulți ani, Poli!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *