La fel ca oamenii fără adăpost. Mai mulți timișoreni vor dormi sub cerul liber, timp de o noapte

La fel ca oamenii fără adăpost. Mai mulți timișoreni vor dormi sub cerul liber, timp de o noapte

- in Actualitate, Locale, Social, Sport, Stiri
0
boschetar

Acțiune inedită organizată de echipa Politehnica Timișoara, cu scopul de a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă persoanele fără adăpost. Astfel, pentru o noapte, suporteri ai clubului de fotbal, precum și alte persoane care doresc să se alăture inițiativei, vor dormi sub cerul liber.

“Te-ai întrebat vreodată cum este să îţi petreci nopţile singur, în întuneric şi în frig? Să nu ai asigurat un acoperiş deasupra capului şi nici cele necesare supravieţuirii? Echipa Politehnicii Timişoara s-a întrebat asta, şi nu doar o singură dată. Cu implicarea suporterilor şi a întregii comunităţi, alb-violeţii au pus la cale o acţiune aparte. Politehnica Timișoara dorește ca prin această acțiune să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor reale cu care persoanele fără adăpost se confruntă, în special în sezonul rece”, a informat Politehnica Timișoara.

Acțiunea efectivă constă în petrecerea unei nopți, între orele 21.00 – 07.00, la stadionul „Știința”, în data de 7 decembrie, doar cu haine călduroase, izoprenuri și saci de dormit.

Participanții vor simți astfel, prin intermediul unei experiențe șocante, o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost în fiecare noapte a sezonului rece. Pe tot parcursul nopții, voluntarii Druckeria vor servi ceai cald și cafea participanților la acțiune, în timp ce ne vom încălzi împreună la focul de tabără pe care îl vom organiza în zona special amenajată din apropierea stadionului „Știința”. Participanţii la acţiunea noastră vor putea face donaţii atât la faţa locului, cât şi în contul clubului. Banii vor putea fi folosiți fără restricții, în scopul ajutorării persoanelor fără adăpost și a combaterii acestui fenomen”, a mai transmis clubul de fotbal timișorean.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *