La baut si la drogat, in Parcul Botanic

La baut si la drogat, in Parcul Botanic

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Cinci tineri au ajuns să confunde Timișoara cu Amsterdamul. Aceștia consumau substanțe interzise într-un parc din centrul orașului, așa cum numai în Amsterdam se poate.

Polițiștii locali aflați în patrulare, au dat peste cei cinci tineri în Parcul Botanic, care erau foarte agitați, gălăgioși și consumau băuturi alcoolice. La observarea patrulei, unul din ei a încercat să ascundă ceva sub bancă. Tinerii au vârste cuprinse între 22 și 27 de ani și sunt din Timișoara, Arad și Reșița. Unul dintre aceștia avea asupra sa un plic din nylon care conținea substanțe vegetale de culoare verde, despre care a declarat că este canabis.

În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În ultima perioadă tot mai mulți tineri sunt depistați pe străzile Timișoarei consumând tot felul de substanțe interzise și, deși numărul acestora a scăzut față de anul trecut, fenomenul rămâne îngrijorător. Cei mai mulți dintre acești tineri sunt depistați în special în parcuri, dar și în zonele de cartiere între blocuri, precum și în zona centrală.