La 30 de ani făcea “afaceri” cu telefoane. Prejudiciul a ajuns la aproximativ 70.000 de lei

La 30 de ani făcea “afaceri” cu telefoane. Prejudiciul a ajuns la aproximativ 70.000 de lei

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
telefon mobil

Polițiștii din Timișoara au pus ieri în executare un mandat de aducere cu privire la un tânăr de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, mai exact 4 acte materiale, și delapidare în formă continuată, 3 acte materiale, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei . Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Totul s-a întâmplat, în perioada 31 august – 19 octombrie, când tânărul ar fi contactat persoanele care puneau spre vânzare telefoane mobile pe platformele online, după care ar fi emis ordine de plată fictive, în baza cărora persoanele vătămate puneau la dispoziție bunurile (telefoane), așteptând ulterior, să le fie virate în conturi sumele de bani.

“De asemenea, în perioada menționată mai sus, bărbatul s-ar fi angajat la un magazin de telefonie mobilă, cu scopul de a delapida societatea angajatoare, sustrăgând bunuri și valori monetare în valoare de aproximativ 51.000 de lei. Faptele ar fi fost comise în municipiile Timișoara și Arad, fiind cauzat un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând, ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *