Juravle pe nicăieri… Cine a preluat șefia PP-DD Timiș

Juravle pe nicăieri… Cine a preluat șefia PP-DD Timiș

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Când fugi după doi iepuri, de regulă nu prinzi niciunul. Consilierul județean PP-DD de Timiș, Petru Juravle a aflat vineri că șefia PP-DD Timiș a fost preluată de un puști de 24 de ani, Adrian Vicze. Juravle era considerat până acum liderul a ceea ce a mai rămas din PP-DD în Timiș. Consilierul județean PP-DD a fost în tratative avansate cu PSD, dar până la urmă nu s-a întâmplat nimic…

Printr-un document oficial semnat vineri, 17 iulie, de Simona Man, președintele PP-DD, Adrian Alexandru Vicze este numit președinte interimar al PP-DD Timiș. Ultimul consilier județean PP-DD de Timiș, Petru Juravle spune că… i s-a luat o piatră de pe inimă.

“Acum mă simt dezlegat în totalitate de PP-DD din punct de vedere onorabil. Dacă mă duc în orice alt partid, nimeni nu mă poate arăta cu degetul că sunt un traseist. Bojin (n.r. Titu Bojin – președintele CJ Timiș, fost lider PSD Timiș) a venit la mine cu adeziunea scrisă, dar nu m-am băgat. De azi ideea de PP-DD a murit pentru mine. Îi urez mult succes băiatului care a venit și să dea Dumnezeu să fie președinte la UNPR. Chiar m-am amuzat că m-au sunat oamenii din PP-DD azi, dar eu nu am fost niciodată președinte la PP-DD.”, a declarat pentru banatulmeu.ro, Petru Juravle.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *