Județele Timiș și Caraș-Severin, prezentate ca destinații turistice la nivel internațional

Județele Timiș și Caraș-Severin, prezentate ca destinații turistice la nivel internațional

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Turism
0

Un eveniment inedit va avea loc joi, 21 octombrie, la Timișoara. Începând cu ora 17.00, județul Timiș, alături de Caraș-Severin, se vor promova, în premieră, în cadrul „RePatriot Turism Talks”, o inițiativă de promovare a României ca destinație turistică pe piața internațională cu ajutorul românilor din întreaga lume.

Sub titlul Hai în Banat!, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș alături de reprezentanți ai orașului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, ai ghizilor de turism și industriei ospitalității din județ vor prezenta destinația Timiș sub forma unor intervenții live din Piața Operei, cât și a unor filme de promovare transmise pe platforma ZOOM și pe pagina de Facebook RePatriot”, a informat Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș.

Evenimentul va reuni profesioniști capabili de a convinge pe oricine că Banatul e fruntea, oferind o imagine asupra oportunităților turistice speciale pe care le oferă destinația.

RePatriot Turism este o inițiativă care își propune promovarea României ca destinație turistică pe piața internațională și creșterea turismului de incoming cu ajutorul românilor de pretutindeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *