Jesus (II)

Jesus (II)

- in Actualitate, EDITORIAL 1, Locale, Social, Stiri
0

de Robin H

                   Forsake the foolish, and live; and go in the way of understanding …. 

Coronavirus 2020. Am trăit până acuma cum am vrut. De acum încolo ne trebuie atenție trăim ori dispărem sub o singură condiție: Forsake the foolish and live (Părăsiți prostia și trăiți)- Și umblați pe calea înțelegerii! (Tradus din Vechiul Testament, Proverbe, Solomon) (Există și traduceri soft)

Ușor de zis dar greu de făcut. În primul rând: ne luăm noi după evrei? Sigur că da, ăsta e Cuvântul Bibliei (Vechiul și Noul Testament) Învățătura Creștinului = Biblia este Învățătură. Dacă noi nici de Sfânta Biblie nu ascultăm atunci chiar suntem doar păgâni fără de căpătâi, nu suntem creștini!)

Ușor de zis dar greu de făcut. Adică de Biblie vrem să ascultăm dar există nesăbuința ce ne atrage arginții plătiți falșilor formatori de opinie (dottore) ne albesc conștiința, omul normal are păcate. Ctp era el un mânios nevoie mare dar astăzi suflă Vântu avocatul Piperea apăra interesul public și promitea pe vremuri recuperând din banii dosiți de bănci iar azi critică la guvern. Unde-i avocatul piperat care putea afla clauza abuzivă/ilicită în contractul Omv? Evreii rămân inspirația de la care învățăm, iar Solomon zice: Părăsiți prostia (Dr Musta: spălat pe mâini, masca, evită aglomerația)

Ușor de zis dar greu de făcut. Militarii au fost o castă respectată onoarea fiind un bun de preț. Ei trebuie azi să vegheze la Statut căci avem peste 1.700 generali (puțini autentici restul carton) iar generalul autentic și erou de război primește 1000€ lunar pe când cartonașele ne costă 4-5000€. Suma de 1500/2000€ ajunge pentru orice obraz și placă de ronțăit. Militarii pot da un exemplu!

Ușor de zis dar greu de făcut. Avem aproape 100.000 dottore și probabil 5-600 fiind ei autentici. Rușinea umblă în pielea goală, iar dintre dottore sunt selectați mâncătorii coko, șmenul banului public rămâne învăluit în ceață. Dottore ne încântă cu palavre, nu sunt bani de 40% dar plătim o șleahtă specială. Generația tânără înglodată-n datorii trebuie să se lepede de prostie căutând cu orice preț să afle înțelegerea, astfel asimilând cultura evreilor – Jubilee. Oltenia aduce un tânăr vlogger faimos cu milioane like care critică sistemul de învățământ iar Șelly este un Formator de Opinie iar Robin H îl consacră așa cum s-a întâmplat cu timp în urmă la Dr Virgil Musta. Frumos.

Editorialist adică ziarist ce surprinde esența și-i dă bice-n direcția potrivită. Azi trăim în împărăția Covid-19 legea aplicată fără discriminare. Doamna neagră cosește după felul în care trăim. Wash hands and avoid friends (primul a zis Trump) și formatorul de opinie Dr Virgil Musta a completat: Spălați-vă des pe mâini, purtați masca, evitați aglomerația. Astăzi o Premieră la Banatul Meu (RH) Editorial All Inclusive Text + Artă Vizuală: Nu-i așa că arta vizuală vă ajută să pricepți mai repede?

Întrebare: Cititori și Cititoare oare Desenul Cu și Fără Mască nu face cât O Sută de Cuvinte?

Vloggerul Șelly din Craiova critică pe bună dreptate sistemul de învățământ. Azi Banatul meu publică Harta Dacia dinainte de Hristos care nu ar trebui să mai lipsească din vreun manual de istorie și geografie alături de imnul țării. Elevul de la elementară să știe adevărul despre Dacia, faptul că Imperiul Roman a plătit multă vreme tribut Daciei ca să aibă liniște la Dunăre, apoi în anul 106 Imperiul Roman a cotropit Dacia lui Decebal, populația trecută prin sabie iar tezaurul jefuit circa 160 tone Aur și 350 tone Argint (Rezerva BNR nu a depășit vreodată 100 tone Aur!) Imperiul Roman odată redresat și cu așa pradă imensă, a sărbătorit 123 zile învingerea Daciei, trăind apoi peste 50 de ani din prada de război. N-au venit ei în Dacia pentru Joint-Venture la minele de Aur, cum prostește învață azi copiii mici. Imperiul Roman a jefuit Dacia în Anul 106. Hitler în 5 ani WW2 a jefuit mai puțin ca Imperiul Roman pe Dacia. Românii să-și învețe copiii.

Faptul că istoria de mii de ani Dacia a fost trucată permitea migratorilor să se viseze primii. Programa școlară îmbunătățită și adevărul istoric cunoscut de copii este datoria României.

Regatul Dacia între Anul 168 BC până în Anul 106 AD

Recordul prostie (conspirație): Banda metalică în mască nu e antenă G5 (dezminte Reuters)!

Acuma vom încheia cu vești bune despre CIP. Teoria conspirației învăluie și noțiunea de CIP. Vestea bună este că de câțiva ani buni peste jumătate din locuitorii planetei au CIP/Celular. Vreți să știți câte telefoane celulare s-au vândut în anul 2020? Numai 1.308.487.963 celulare diferența fiind deocamdată cine deține informația: dacă cumperi telefon Huawei – China. În celelalte ipoteze – Unchiul Sam. Ce preferințe aveți? Sănătos e cu CIP – G5 vatămă urechea.

Editorial All Inclusive = Text + Artă Vizuală …… Telefon Celular = Audio + Artă Vizuală

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *