Jesus (I)

Jesus (I)

- in Actualitate, EDITORIAL 1, Locale, Stiri
2

de Robin H
…….. salvation is of the Jews (Jesus) ……. salvarea vine de la iudei (Isus)

România este o țară la locul ei, sunt de acord cu realitatea românească. Prezicerea lui Larry Watts o să devină realitate Cei dintâi vor fi Cei din urmă. Adicătelea Aceia din urmă vor fi cei Dintâi, cugetăm. Dacă ai oleacă de minte, și noi avem, criza e anticamera progresului. Depinde cu cine te asociezi hai să ne luăm cu exemple din istoria noastră. După WW1 se născu așadar Statul România cu provinciile unite toate, Dumnezeu să-i odihnească pe austro-ungarii care ziceau niet. Iar după WW2 Churchill a mâzgălit pe șervețel România = Rusia 90%/Vestul 10% el cu Stalin a parafat soarta Balcanilor. Arăta Efectul de Bumerang (MMalița) țară agresoare, antonescu nu a ascultat vocea rațiunii, Churchill i-a spus clar: preiei teritoriile apoi te oprești. Generalul se tot visa mareșal n-a ascultat și toți am plătit. Ungurul Horthy și-a protejat țara, a trimis puțini soldați (cică nu erau instruiți!) șmecher dar patriot.

Covid-19 atâta ne mântuiește, azi avem dreptul la Adevăr: Țară agresoare niciodată și fără atrocități.

Astăzi despre evrei. Nimeni nu discută toți fug ca aghiuță de tămâie desi fără evrei nema creștinătate. Suntem de părere că trebuie învățat de la evrei, trebuie ca și românii să fie revendicativi nu mămăligă. Trebuie să decidă Ccr cu pensia specială, o mare porcărie că există procedura. Chestiile importante ar trebui să nu poată fi cenzurate ulterior de instituții. Adică declară Țara război și verifică șmecherii? Să existe în primul rând separația puterilor în stat într-o chestiune esențială precum pensiile ccr ar trebui neapărat să se abțină, dacă au o gândire clară. Apoi să crească cu 40%, cum au promis, toate pensiile. Dacă nu poți la ce mai vii la guvernare? Iohannis precis va impune creșterea. Bani sunt cu toptanul și guvernanții ori fac treabă ori lasă pe alții. Nu trebuie împrumuturi, trebuie cojones iar orice zăcământ exploatat trebuie taxat cu 60% (Așa e în Olanda, Rusia). Redevența în România: (taxă)apă de colonie.
Evreii cer și impun respectarea dreptului la viață, recunoaștere holocaust și plată despăgubiri WW2 foarte bine că sunt în stare. Românii ar trebui musai să-și fortifice șira spinării și să cultive cojones.

Salvarea vine de la evrei (iudei) exact cum afirma Jesus. Complicat de înțeles, dar încercăm. Totul astăzi este pe dos de când s-a arătat primul Înger : Covid-19. De fapt e abia primul, vor veni și alții. Violențe în America? Sigur că poliția a fost brutală dar nu asta e chestiunea. Violențele au antidot. Ceea ce însă ne așteaptă va fi adevăratul protest de amploare magnifică ce va potopi toată lumea. Protest ce are mai multe nume: Movimiento, Occupy Wall Street, adică Protestul Global ce în 2011 cuprindea 951 orașe în 82 de țări, numai țările dezvoltate. Pentru că toți sunt datori la bănci, totul este o lume prosperă dar pe datorie. Nesiguranța e ceva pe lângă care bietul Covid pălește. Atunci toți vom pricepe cum salvarea vine de la evrei, a căror Biblie a consacrat Anul Jubilee. Adică Ciclul ajungea la un sfârșit când pământul lui Israel era luminat de tradiția biblică când mila Domnului se arăta pentru sclavi ori prizonieri prin eliberare, datoriile erau șterse, pământul luat era înapoiat. E Jubilee încă manifest în statul lui Israel asta pe când catolicii s-au șmecherit, îți iartă și ei, păcatele.

În anii noștri Jubilee cu iertarea datoriei unor țări Latino-America era ipoteza lui Trump, înăbușită, iar la noi în Europa am avut Jubilee cât cuprinde, dar cu anasâna. Vă amintiți joaca Greciei cu UE? Asta a fost Jubilee cât roata carului, se juca la două capete. Grecii Actori talentați, iar Frau Merkel care era și nu era de acord. La final Grecii au jumate datorii șterse (vorbim de peste 100 miliarde €) Degeaba bătu obrazul nemțăsc: uitași când veniră Planul Marshall, anulă datoriile, dădu DM nou?

Săraca țară frumoasă și zăcământ bogată, căci munții tot aur poartă, speciali din poartă-n poartă!

Desigur că și Planul Marshall a fost tot un feleșag de Jubilee. Numai că nimeni nu-l asemuiră cu ei, evreii, cum spuneam toți fug de ei că sunt prea deștepți și te țin minte. Kolonia România doar apă chioară cum oare pot ei supăra OMV-ul sau alți profitori care plătesc redevență 3%-15%. Veniți și luați, doar e țara specialilor. Totuși, ici și colo, câte unul mai întreabă: oare dacă le pui o taxă 60% exploatare zăcământ (vezi Olanda) sau redevența 66% (vezi monsieur Putin) Machea ăștia ce fac? Plătesc taxa ori dau bir cu fugiții? Imaginați-vă vă rugăm frumos zăcămintele în Israel taxate cu 3%.

Încheiem cu optimism. În primul rând evreii sunt Ok, Oscar Steinhardt zice: să te porți ca un evreu nu ca un jidan …. Jubilee cel Biblic e și mai OK, iar dacă nu e ales Trump avem Occupy Wall Street.

Robin H vine cu predicția, Trump va fi reales. Jubilee sau Global Protest, 1%=bogăția / 99%=oase.

Grecii ca să vezi, noi credeam că ei știu doar cu democrația dar ei știu tot – iar Românii sunt așadar speciali, la pensii. Vine moș ccr și le spune o poveste, iar adoarme copilu. Iohannis Om de Stat, da. Dacă azi clasa politică nu ridică nivelul de trai România ca în Grecia, e bai. Nu împrumuturi ci taxe. Atenție. Dacă totuși aveți slăbiciune pentru împrumuturi mergeți dom’ne la greci, învățați Jubilee.

2 Comments

  1. La Greci, mesajul ca e nasol a venit de peste tot – occident, dar si clasa politica interna. Grecii nu aveau decat sa accepte ca vor creste taxele, si poate le iesea stergerea datoriei in parte – si le-a iesit. Dar masuri au trebuit luate.
    La noi, indiferent de cine e la putere, cei din opozitie striga – atentie, Romania e bogata, dar nenorocitii de guvernanti nu vor sa dea la oameni, ci se pregatesc sa creasca taxele! Si pentru ca toate partidele vor voturi, nu vor taxa oamenii mai mult, cel putin nu declarat. E mai usor sa te imprumuti si sa jonglezi din alte lucruri, decats a maresti taxele, iar la urmatorul rand de alegeri sa dispari. Un exemplu flagrant e Bucurestiul – Toti bucurestenii primesc ajutor de la primarie pentru caldura. Mai mult, in Sectorul 1, niciun cetatean nu plateste gunoiul – se ocupa primaria.
    Pentru o schimbare reala, intradevar e nevoie de Cojones, doar ca astea tin doar in campanie – dupa ce ai prins postul, minti, eviti raspunsul, te imprumuti, numai sa ramai acolo. Din pacate, nu se va schimba nimic, pentru ca un nou Carol I, nu va mai aparea!

  2. Interesant insa dramatic. Trebuie ceva aplomb.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *