Jandarmul care a privit nepăsător cum o tânără este bătută de un interlop în Straja, cercetat de Parchetul Militar Timișoara VIDEO

Jandarmul care a privit nepăsător cum o tânără este bătută de un interlop în Straja, cercetat de Parchetul Militar Timișoara VIDEO

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
interlop straja

O scenă de-a dreptul scandaloasă s-a petrecut, în urmă cu două zile, în stațiunea montană Straja din județul Hunedoara. O tânără în vârstă de 21 de ani a fost bătută cu sălbăticie de un interlop, într-un bar din stațiune. Revoltător este faptul că interlopul Constantin Palestrică era la masă cu un jandarm montan, care a asistat la incident, dar nu a intervenit, ci a privit nepăsător cum tânăra se prăbușește în fața sa, după ce a primit un pumn. Acum, jandarmul militar este cercetat de Parchetul Militar Timișoara.

“Jandarmeria Hunedoara a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală. Jandarmul va desfăşura activităţi în altă structură până la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetări să se desfăşoare corect”, a declarat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Pe de altă parte, interlopul a fost reținut duminică pentru 24 de ore. Constantin Palestrică a fost condamnat în anul 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiționat în urmă cu trei ani. Astăzi, interlopul va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă.

Fata bătută de Constantin Palestrică se numește Miruna Inel și este salvamontist.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *