Jandarmii marchează 165 de ani de la înfiinţare

Jandarmii marchează 165 de ani de la înfiinţare

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Jandarmeria Română aniversează la data de 3 aprilie  165 de ani de la înfiinţare, moment care va fi marcat anul acesta prin organizarea mai multor evenimente.

Plutonier major Nicolae Bocâncă, Subofiţer Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, a explicat că, în data de 04 aprilie, între orele 12.00-16.00, la centrul comercial Iulius Mall din municipiul Timişoara, cei interesaţi vor putea asista la programul oferit de jandarmi, care va consta în prezentarea unor elemente de tehnică din dotare, executarea unor demonstraţii de dresaj canin, tehnici de autoapărare, exerciţii de intervenţie şi luptă. De asemenea, cu acordul părinţilor, copiii pot participa activ la desfăşurarea unor procedee de alpinism, cum ar fi coborârea în rapel şi  tiroliană .

În data de 9 aprilie, începând cu ora 10.30, la sediul unităţii, strada G. Bariţiu, nr. 19-21, se va desfăşura „Ziua porţilor deschise”, unde vor fi prezentate exerciţii  demonstrative. „Vă invităm să fiţi alături de noi la ceas aniversar, mulţumindu-vă totodată pentru încredere!”, este mesajul Jandarmeriei Timişoara.

G. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *