Jandarmii din Timișoara în misiune specială la Straja. Pentru ce au fost solicitați

Jandarmii din Timișoara în misiune specială la Straja. Pentru ce au fost solicitați

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara au desfăşurat, în acest sfârşit de săptămână, misiuni care au avut drept scop creşterea siguranţei cetăţenilor, în zona de competenţă.

Jandarmii timişoreni s-au aflat în zona staţiunii montane Straja din judeţul Hunedoara unde, timp de două zile, s-au aflat la odihnă numeroşi turişti. Azi nopate, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat de către reprezentanţii unui local din staţiune, care au reclamat faptul că două persoane le adresează injurii şi expresii jignitoare, dorind să intre în local, deşi se aflau vizibil sub influenţa alcoolului. Persoanele au fost identificate şi amendate cu 200 lei amendă, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.

Pe timpul aceleaşi misiuni, duminică 29 ianuarie, în zona unui cabane din staţiune, jandarmii au observat o persoană al cărui comportament a atras atenţia. La controlul corporal efectuat, asupra sa au fost găsite două pliculeţe ce conţineau pudră de culoare albă.  Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Craiova şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de cercetare penală, pentru deţinere de substanţe interzise.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *