Jandarmii din Timișoara în misiune de Revelion

Jandarmii din Timișoara în misiune de Revelion

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Jandarmii din Timișoara asigură măsurile de ordine şi siguranţa participanţilor pe timpul desfăşurării manifestărilor „Revelion 2019”.

Jandarmii se vor afla în „Piaţa Victoriei” din Timişoara şi în Parcul „General Ioan Drăgălina” din Caransebeş pentru ca manifestările care au loc în aer liber, în noaptea dintre ani, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Echipaje de jandarmi vor fi prezente, de asemenea, în staţiunea Straja din judeţul Hunedoara, pe timpul minivacanţei de revelion.

Pentru ca manifestările publice să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii recomandă participanţilor să respecte indicaţiile echipajelor aflate în teren, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde atenţie deosebită supravegherii copiilor şi a bunurilor personale şi să utilizeze numai articole pirotehnice de divertisment permise de lege.

În cazul în care cetăţenii sunt implicaţi în incidente nedorite sau sunt martori ai unor astfel de incidente, aceştia pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau pot solicita sprijinul echipajelor de ordine publică aflate în teren“, transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *