Jandarmii din Timişoara au lovit în plin în vânzătorii de ţigări de contrabandă

Jandarmii din Timişoara au lovit în plin în vânzătorii de ţigări de contrabandă

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Dosar penal întocmit şi 1500 de pachete de ţigări de contrabandă (30000 ţigarete) şi 48 de litri de alcool etilic au fost ridicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara pe timpul desfăşurării unei acţiuni punctuale în piaţa Nouă din municipiul Timişoara.

Plutonier major Nicolae Bocâncă, subofiţer Informare Relaţii publice şi cu Publicul, a explicat că, miercuri 11 noiembrie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara împreună cu lucrători ai D.G.R.F.P. – Direcţia Regională Vamală Timişoara şi cu poliţiştii S.I.F. din cadrul I.P.J. Timiş,  au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în zona pieţelor din Calea Lipovei.

Cu această ocazie a fost depistat numitul D.V. în vârstă de 43 de ani care oferea spre vânzare câteva pachete de ţigări de contrabandă. Acesta mai avea ascunse într-o încăpere din piaţă cantitatea de 1500 de pachete de ţigări (30000 ţigarete) şi 48 de litri de alcool etilic 96% care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către jandarmii timişoreni şi predate lucrătorilor vamali.

Pe numele lui D.V. au fost întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *