IREAL: Cu berbecul pe pista de biciclete, la Timișoara

IREAL: Cu berbecul pe pista de biciclete, la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Recomandari
0

Cea mai ciudată intervenție a oamenilor legii de la Timișoara a avut loc relativ recent, pe splaiul Tudor Vladimirescu. Polițiștii locali au fost chemați pentru a evacua un berbec ce era priponit chiar pe pista de biciclete. Animalul fusese legat de un stâlp de un timișorean șugubăț.

După ce a primit cadou berbecul de la un prieten omul a sunat imediat măcelarul. Pentru că acesta era plecat din oraș și soția sa nu dorea cu niciun chip să țină câteva zile berbecul în curte, bărbatul a găsit o soluție inedită. Când oamenii legii i-au bătut la poartă a început o târguială mai ca în piață.

Timișoreanul s-a rugat minute în șir de polițiștii locali să aibă indulgență și să îi mai permit să țină berbecul în plină stradă, măcar două zile. Bărbatul le-a explicat polițiștilor că bicicliștii sunt rari în zonă și berbecul nu deranjează pe nimeni. Omul îi pusese în preajmă și o găleată de apă de unde berebecul se putea adăpa în voie.

Cu greu, în cele din urmă, stăpânul berebecului a fost convins să-și dezlege animalul și să îl ducă acasă. L-a luat nervos de coarne și l-a târât spre casă unde l-a așteptat un scandal monstru de la soție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *