Ipoteza soc la Primaria Timisoara. Marilen Pirtea – candidat in locul lui Nicolae Robu, Dominic Fritz – Out!

Ipoteza soc la Primaria Timisoara. Marilen Pirtea – candidat in locul lui Nicolae Robu, Dominic Fritz – Out!

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deocamdată nu s-a luat nici o decizie în privința candidaturii lui Nicolae Robu pentru un nou mandat la Primăria Timișoara. Deputatul Ben Oni Ardelean și europarlamentarul Cristian Bușoi au declarat recent că Nicole Robu este susținut în continuare de către conducerea PNL pentru toate funcțiile în care se află. Președintele PNL, Ludovic Orban nu a luat încă o decizie, deși “conferința de susținere” a trecut.

Vă reamintim că, edilul Robu a fost trimis la sfârșitul anului trecut în judecată de către Direcția Națională Anticorupție, în dosarul retrocedărilor ilegale.

În PNL Timiș, se pare că mai există o persoană care și-ar dori, destul de mult, fotoliul de primar al orașului de pe Bega. Si are o susținere mare atât la București cât și în teritoriu. Este vorba despre deputatul și rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea. Conform unor surse, Pirtea ar putea fi candidatul PNL, fie al unei aliante PNL – USR la Primăria Timișoara. Asta după ce, PNL scapă de Nicolae Robu și USR de Dominic Samuel Fritz.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *