Ionuț Nasleu riscă excluderea din PNL după o postare extremista pe Facebook

Ionuț Nasleu riscă excluderea din PNL după o postare extremista pe Facebook

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Președintele PNL Timiș,  Alin Nica reacționează după o postare extremista pe Facebook a directorului de la SC Piețe,  Ionuț Nasleu. Acesta îi ceartă pe frustrații din spatele calculatoarelor și iubitorii de LGBT care au votat un primar șomer la Timișoara. Nasleu se întreabă în postarea de pe FB cum de toți învingătorii au nume de evrei, dar și cum de au ajuns să ne conducă homosexualii…

PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular.
Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal“, a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *