Ionel Toma vrea inca doua mandate la Primaria Giroc. “Nu am de gand sa plec nici peste patru ani”

Ionel Toma vrea inca doua mandate la Primaria Giroc. “Nu am de gand sa plec nici peste patru ani”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Primarul de Giroc Ionel Toma se pregătește pentru încă două mandate în fruntea comunei. Are deja șase mandate, dar pentru prima oară simte că va avea parte de cele mai lejere alegeri…

Omul care a schimbat radical fața comunei, ce este peste multe orașe din  România, pregătește noi proiecte de dezvoltare. Binențeles tot pe fonduri europene pentru că banii de la bugetul local nu sunt suficienți, la ritmul în care evoluează Girocul. Comuna aflată la doi pași de Timisoara este campioană la atragerea de fonduri europene.

În ultima perioadă au apărut zvonuri că edilul Ionel Toma s-ar retrage după șase ani de mandate în fruntea comunei.

Sub nici o formă nu ma retrag. Problema mea este de a-mi duce la sfârșit proiectele începute. Vreau să accesez alte proiecte și cum bine știu cei care locuiesc în Giroc nu ne mai putem descurca cu veniturile venite de la bugetul local pentru că ele sunt mai mult pentru funcționare. Pentru dezvoltare e nevoie de proiecte europene. Scriu deja două proiecte, le voi afișa de îndată pentru semnarea lor, o grădiniță și o creșă în zona nouă, un bazin de înot și o bază de sport care va oferi multiple posibilități de mișcare. Ne gândim la copiii aflați în zona antepreșcolară și preșcoalară, copii care trebuie să crească în condiții deosebite, iar părinții să fie liniștiți la locurile de muncă”, a declarat pentru www.banatulmeu.ro primarul, Ionel Toma.

Primarul de Giroc spune că nu are nici o teamă la alegerile locale din această vară și nu are de gând să plece din fruntea primăriei nici peste patru ani.

Nu am nici o teamă politică, nici o teamă juridică, de nici o natură. Gândul meu este să trăiesc și să pot să fac aceste lucruri funcționabile și chiar nu am nici un fel de stres. Cred că pentru mine va fi cea mai ușoară campanie electorală de până acum. Am făcut vreo șase, a șaptea trebuie să fie cu noroc în mod precis. Am timp opt ani să continui toate proiectele. Nu am de gând să plec nici peste patru ani”, ne-a mai spus Toma.

1 Comment

  1. Pingback: Anotimpul marilor tradari | Guerrilla Politică Banat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *