Depuatul UNPR, Ion Răducanu crede că Mitropolitul Banatului ar fi cel mai bun candidat pentru fotoliul de primar

Depuatul UNPR, Ion Răducanu crede că Mitropolitul Banatului ar fi cel mai bun candidat pentru fotoliul de primar

- in Locale, Politica, Stiri
0

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan ar fi cel mai bun candidat pentru Primăria Timişoara, la această concluzia a ajuns deputatul UNPR de Timiş, Ion Răducanu.

 „Sunt un susţinător al Mitropolitului Banatului. Este o personalitate actuală din Timişoara care cred că ar fi mai bun să conducă oraşul ăsta, pentru că se zbate mai mult pentru problemele oraşului decât se zbate toată conducerea administrativă din judeţul ăsta. Datorită lui se face spitalul ( n. r. Institul de Oncologie) şi lui Oprea. Dacă se face, este aprobat, dar problema sunt banii pentru că nu mai sunt ăia care au promis banii, sunt alţii care au alte priorităţi. Nu ştiu ce priorităţi au”, a spus, vineri, Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.

UNPR Timiş încă nu s-a hotărât dacă va avea un candidat propriu pentru Primăria Timişoara sau dacă îl va susţine pe cel al PSD.  „Nu am o decizie definitivă. Mai avem programate două întâlniri cu conducerea PSD pentru a analiza posibilitatea de colaborare  fie punctual, fie pe întreg judeţul,  în aceste alegeri conform protocolului şi după întâlniri vom transmite ce facem. Organizaţia nu are nici o problemă în a candida singură în aceste alegeri”, a mai spus, Răducanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *