Ion Răducanu: “Dacă ajungeam eu primar, Timişoara era mai frumoasă ca Florenţa”. De ce nu mai candidează la Primăria Timişoara şi ce spune despre fiul său

Ion Răducanu: “Dacă ajungeam eu primar, Timişoara era mai frumoasă ca Florenţa”. De ce nu mai candidează la Primăria Timişoara şi ce spune despre fiul său

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
ion raducanu

Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, a candidat de două ori la Primăria Timişoara, dar fără niciun succes. Acum, nici nu se mai gândeşte să devină primar al oraşului de pe Bega, chiar dacă partidul din care face parte va candida singur, şi nu alături de PSD, la alegerile locale din 2016. Motivul? Este prea bătrân să mai ajungă primar.

“Am 66 de ani, am ieşit la pensie de un an. Nu există posibilitatea ca eu să candidez împotriva fiului meu la Primăria Timişoara, pentru că eu nu mai candidez şi nici fiul meu nu va candida. Sunt alţii din PSD Timiş care trebuie să candideze, aşa cum este Sorin Grindeanu. Eu am candidat de două ori, de două ori m-am pus la dispoziţia concetăţenilor, am înţeles că nu mă vor, aşa că eu nu mai candidez. Este exclus şi ca fiul meu să candideze, este prea tânăr, prea manierat pentru politica românească. Dacă timişorenii m-ar fi ales când trebuia, oraşul era acum splendid, mai frumos ca Florenţa”, a declarat, astăzi, Ion Răducanu.

Preşedintele UNPR Timiş este ferm convins că nici fiul său, Sebastian Răducanu, care este preşedintele PSD Timişoara, nu va candida la Primăria Timişoara, asta pentru că ar trebui “Să meargă cei care sunt mai versaţi în politică, aşa cum este Bîrsăşteanu, Grindeanu”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *