Ion Răducanu, candidatul UNPR la Primăria Timișoara: “Sigur nu o să ajung primar”

Ion Răducanu, candidatul UNPR la Primăria Timișoara: “Sigur nu o să ajung primar”

- in Actualitate, Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Candidează la funcția de primar al Timișoarei, deși știe că nu are nicio șansă să câștige. Este vorba de Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș. Astăzi, liderul partidului a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că “sigur nu o să ajung primar. Lupt pentru această poziție dintr-un partid mic, plus că primarul în funcție are prima șansă”.

Totuși, Ion Răducanu a ținut să-i transmită lui Nicolae Robu că nu e un contracandidat slab și i-a reproșat faptul că Timișoara a rămas tot un “târg de provincie”, la fel ca pe vremea lui Ciuhandu. “Orașul e condus unipersonal prin decizii pe care le ia primarul în virtutea viselor pe care le are noaptea. Timișoara a intrat în ridicol, în ultimii ani, am ajuns orașul palmierilor și în care ciorile sunt stârpite prin diferite metode. Rog alegătorii să se trezească pentru că Timișoara merge la vale, nicidecum la deal. Primăria nu are nevoie de un profesor, ci de un manager bun”, a declarat, astăzi, Ion Răducanu.

Prezent la conferința de presă, Titu Bojin și-a prezentat principalele realizări din cei patru ani de mandat. Și anume, achiziționarea a 59 de microbuze școlare, modernizarea a 538 de drumuri, din care 188 km drumuri noi, precum și introducerea rețelei apă-canal în 45 de localități.

Dacă vorbim de obiectivele pentru următorii ani, Titu Bojin a anunțat că-și dorește, printre altele, construcția și dotarea unei maternități în Timișoara, construcția spitalului de psihiatrie de la Giroc, asfaltarea tuturor drumurilor județene, realizarea a trei descărcări de pe autostradă: Sânandrei, Ghizela și Bethausen, introducerea apei și canalizării în toate localitățile județului Timiș. Totodată, Titu Bojin vrea să amenajeze o aripă a Bibliotecii Județene în cadrul clădirilor Garnizoanei Timiș, construcția unei parcări supraetajate cu 500 de locuri în centrul Timișoarei, realizarea centrului de legume ți fructe de la Covaci, construcția a minim 500 de locuințe prin programul ANL și transferul aeroportului de la ministerul Transporturilor în subordinea CJ Timiș.

“Avem șanse să obținem șapte, opt primari în Timiș, din cei 35 pe care-i avem. Noi nu suntem speriați, cele două partide mari sunt puțin speriate. UNPR va fi, cel mai probabil, cel care va împărți cărțile în Timiș astfel încât scena politic să fie echilibrată. La CJ Timiș vom avea o surpriză, la CL Timișoara se vede de la o poștă că Nicolae Robu nu poate fi detronat“, crede Titu Bojin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *