Investiții pe bandă rulantă, la Biled

Investiții pe bandă rulantă, la Biled

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Investiții din fonduri nerambursabile într-o comună din județul Timiș începând cu 2018.  Este vorba despre comuna Biled, unde autoritățile locale au semnat două contracte cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru extinderea rețelei de apă uzată în localitate și reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii.

La data de 1 februarie 2018 am semnat două contracte de finanțare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administrației Publice în valoare de 17.708,615 lei reprezentând extinderea rețelei de apă uzată în localitatea Biled și reabilitare, modernizare și dotare Școala gimnazială în localitatea Biled în valoare de 3.239.091,05 lei. Aceste proiecte se vor derula pe parcursul următor, după ce vor fi efectuate procedurile legale, începând cu anul 2018”, spune primarul comunei Biled, Cristian David.

Anul trecut, autoritățiile locale au mai semnat trei contracte importante. “În anul 2017 am semnat trei contracte de finanțare pe Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru comuna Biled în valoare de trei milioane euro, reprezentând investiția de canalizare cu stație de epurare în comuna Biled, extinderea de rețea alimentare cu apă potabilă în comuna Biled, construire drum exploatare agricola în comună”, mai spune David.

Sursa foto: www.primariabiled.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *