Investiții Aquatim în rețeaua de apă din Timișoara și din Timiș

Investiții Aquatim în rețeaua de apă din Timișoara și din Timiș

- in Locale, Social, Stiri
0

Joi, 14 martie, între orele 9 și 14, Aquatim a informat că va întrerupe furnizarea apei pe strada Mătăsarilor, în Timișoara, pentru conectarea conductei noi de apă la rețeaua de distribuție.

Se va lucra la interesecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor. Înlocuirea conductei de pe strada Mătăsarilor, o conductă magistrală (diametru 1.000 mm) ce asigură alimentarea cu apă a zonei, este o investiție realizată de societatea Aquatim din fonduri proprii.

Prof. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a subliniat că tot joi, între orele 9 și 15 se întrerupe furnizarea apei in Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Sfânta Ana, Dumitru Cristea și Sânziana pentru lucrări de extindere rețelei de distribuție. Se lucrează la intersecția DJ592/Calea Moșnița Veche. Între orele 8 și 12 se va întrerupe furnizarea apei și în Honorici, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare.

Miercuri, 13 martie, se va întrerupe furnizarea apei între orele 9 și 14 în Ohaba Forgaci, pentru spălarea rețelei și rezervorului de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu  folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Gh. M.