Investiție importantă în zona Fibișului

Investiție importantă în zona Fibișului

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica a fost în vizită de lucru la Fibiș, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă comuna.

Edilul comunei, Carcea Dorel, a solicitat sprijin în vederea asfaltării străzilor. Deși are depuse proiecte specifice la Compania Națională de Investiții, acestea nu au intrat încă la finanțare. Șeful CJ l-a asigurat de eforturile sale în ceea ce privește includerea proiectelor primarilor timișeni pe lista de investiții a CNI din acest an.

De altfel, Consiliul Județean are în derulare o investiție importantă în zona Fibișului, prin care se creează o legătură viabilă cu județul Arad, dar și cu nodul A1 de la Orțișoara. Drumul a fost preluat de CJ de la nivelul comunelor, fiind în acel moment de pământ și piatră.

În urma vizitei pe șantier a președintelui CJ, s-a stabilit necesitatea remedierii unor probleme, investiția putând fi dusă însă la bun sfârșit. Lucrarea se află în acest moment la 84% și ar mai fi nevoie de trei luni de lucru pentru a fi finalizată, după ieșirea din iarnă. Astfel, mai sunt necesare lucrări de turnare a stratului de uzură, la acostamente, șanțuri și semnalizarea rutieră. Valoarea totală a investiției se ridică la 13.1 milioane lei, bani asigurați prin PNDL, dar și din bugetul propriu al județului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *