Interlopul timișorean Sorin Udrea stă aproape șapte ani la pușcărie. De ce este acuzat

Interlopul timișorean Sorin Udrea stă aproape șapte ani la pușcărie. De ce este acuzat

- in Eveniment, Locale, Stiri
0
sorin udrea

Un interlop din Timișoara ajunge după gratii. Este vorba de Sorin Udrea, care a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Timișoara la șase ani și opt luni de închisoare. Sentința a fost dată astăzi și este definitivă.

“Liderul interlopilor din Timișoara” este acuzat de constituirea de grup infracțional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operațiuni cu arme și muniții, complicitate la tâlhărie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Nu au scăpat de închisoare nici locotenenții lui Sorin Udrea. Este vorba de Viorel Cosma, Stelian Mocanu și Caius Gazibara, care au fost condamnați la cinci ani de închisoare fiecare.

Vă reamintim că Sorin Udrea este acuzat, printre altele, că îi jefuia pe traficanții de țigări. De asemenea, interlopul timișorean a fost implicat într-un scandal monstru cu o tabără de interlopi rivală, unul dintre membri grupării Udrea a ajuns la spita cu o sabie înfiptă în umăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *