Interlopul care a ucis un politust risca inchisoare pe viata

Interlopul care a ucis un politust risca inchisoare pe viata

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
criminal

Interlopul care l-a ucis pe polițistul din județul Timiș aflat în misiune, duminică, în localitatea Izvin, riscă închisoare pe viață. Cel puțin asta intenționează să ceară procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș instanței de judecată.

După ce a fost capturat în această dimineață, Marcel Ionel Lepa a fost transportat la Spitalul Municipal Timișoara. Medicii l-au operat și au scos două gloanțe din corpul său, cu care s-a ales în urma confruntării cu oamenii legii de duminică.

Criminalul va fi externat abia peste trei zile, iar apoi va fi audiat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a informat că Marcel Ionel Lepa este cercetat pentru trei infracțiuni. Și anume, ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real și în stare de recidivă postcondamnatorie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 02.06.2019, în jurul orei 15.00, suspectul a împușcat mortal agentul de poliție A.C. din cadrul Poliției Orașului Recaș, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu vizând prinderea suspectului, ce se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 4 ani și 8 luni închisoare dispusă de Judecătoria Lugoj, în timp ce suspectul se ascundea într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș. La comiterea faptei, suspectul a folosit un pistol deținut fără drept, trăgând asupra victimei două focuri de armă letală, la nivelul pieptului. Suspectul a fugit de la locul faptei, fiind identificat în dimineața zilei de 04.06.2019 pe raza localității Remetea Mare, județul Timiș“, a informat, astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *