Interimarii de la PNL Timiș au decis! Se reiau alegerile pentru conducerea PNL Timișoara. Ambruș și Cocean suspendați 6 luni

Interimarii de la PNL Timiș au decis! Se reiau alegerile pentru conducerea PNL Timișoara. Ambruș și Cocean suspendați 6 luni

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

“Răzvrătiții” Raul Ambruș și Liviu Cocean au fost suspendați pentru următoarele șase luni. Lor li se alătură și Claudiu Chira, dar fiind deputat decizia trebuie luată la nivel național. Deși nu a venit nicio decizie de la București privind alegerile din 3 iulie de la PNL Timișoara, astăzi BPJ interimar al PNL Timiș a stabilit data pentru alegeri.

BPJ interimar al PNL Timiș a decis, astăzi, începerea procedurii de suspendare a unor drepturi deținute în calitate de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru trei membri care au acționat împotriva Statutului PNL și a deciziei de amânare a alegerilor organizației municipale din 3 iulie 2021. Este vorba despre Liviu Cocean, consilier județean PNL, și Raul Ambruș, consilier municipal PNL. În ceea ce îl privește pe deputatul Claudiu Martin Chira a fost votată trimiterea propunerii de suspendare către forurile abilitate de la nivel național. Propunerile de suspendare pentru Liviu Cocean și Raul Ambruș vor fi înaintate către Comitetul Director Județean al PNL Timiș, forul de conducere care poate lua aceste decizii, conform statutului PNL. De asemenea, BPJ interimar a aprobat și cele 18 decizii de suspendare a unor drepturi deținute în calitate de membri ai PNL pentru o perioadă de 6 luni, conform hotărârilor validate în ședința BPL interimar PNL Timișoara de marți, 13 iulie”, scrie pe pagina de Facebook a PNL Timiș.

De asemenea, în același BPJ s-a stabilit și data alegerilor pentru PNL Timișoara și PNL Timiș. “Totodată, în cadrul ședinței BPJ interimar a PNL Timiș s-a stabilit data alegerilor pentru PNL Timișoara – 31 iulie, respectiv pentru PNL Timiș – 7 august. Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru CCL PNL Timișoara este 24 iulie, iar pentru CCJ PNL Timiș este 31 iulie. Candidaturile se pot depune la sediul PNL Timiș, str. Gheorghe Lazăr nr. 1, sau pe email la adresa office.pnltimis@gmail.com”, mai scrie pe PNL Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *